Daily Archive: May 11, 2016

May 11

„Отворени денови на Катастар“ во општина Новаци

По барање на жителите на  Новаци , локалната самоуправа побара да се организира  акцијата “Отворени денови на Катастар“ која денеска се одвиваше во оваа рурална општина во Пелагонија.

css.php