«

»

May 05

Повик за пријави за обука за фотографирање

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира обука за фотографирање. Детали за обуката, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА ПРИЈАВИ

CALL FOR APPLICATIONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php