Daily Archive: May 3, 2016

May 03

Трет конкурс за најдобра фотографија

Почитувани, Општина Новаци објавува трет конкурс за најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2” КОНКУРС COMPETITION

css.php