Monthly Archive: April 2016

Apr 01

Прославен Денот на шегата во општина Новаци

Денеска е 1 април , денот кога членовите од семејството, колегите и пријателите ќе се обидат, а можеби и ќе успеат, да ве излажат или насамарат.Оваа традиција во светот постои веќе неколку векови, раширена е еднакво на Исток како и на Запад, а последните децении најде свое место и во официјалните медиуми.Денот на шегата денеска …

Continue reading »

Apr 01

Конкурс за најдобра фотографија

Почитувани, Општина Новаци објавува конкурс за избор на најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”. КОНКУРС (МК) COMPETITION (EN)

» Newer posts

css.php