Daily Archive: April 26, 2016

Apr 26

Фестивал на книгата „ Мост меѓу две срца“ во Новаци

По повод светскиот ден на книгата и авторското право, во општина Новаци се одржа фестивалот „Мост меѓу две срца“  кој е наменет за децата кои творат. Фестивалот има за цел да придонесе за поттикнување и промовирање на детското творештво, креативното изразување и негов развој во руралните средини.

css.php