«

»

Apr 25

Повик за пријава за учесници на планинарска тура

Почитувани,

Во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”, општина Новаци организира планинарска тура во Мариовскиот крај. Детали за планинарската тура, како и пријавата за учество можете да ги најдете тука:

ПОВИК ЗА ПРИЈАВА НА УЧЕСНИЦИ НА ПЛАНИНАРСКА ТУРА

CALL FOR REGISTRATION OF HIKING TOUR PATICIPANTS

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО

APPLICATION FOR PARTICIPATION

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php