Daily Archive: April 22, 2016

Apr 22

Советот на општина Новаци ја одржа 49 –та седница

Советниците на Општина Новаци со десеттина точки на дневен ред ја одржаа 49-тата седница која започна со усвојување на записникот од претходните две одржани седници 47-ма и 48 –ма.

css.php