Daily Archive: April 19, 2016

Apr 19

Да го запознаеме Мариово 2016 – традиционален планинарски марш

Секоја година на терените на Мариово, општина Новаци  по повод 7-ми Април Меѓународниот ден на здравството, се организира традиционален планинарски марш „ЗАПОЗНАЈ ГО МАРИОВО“.

css.php