Daily Archive: April 18, 2016

Apr 18

„Разумно користење на електричната енергија“ во ЦОУ,,Славко Лумбарковски ” Новаци

  Во централното основно општинско училиште ,,Славко Лумбарковски” Новацу се одржа отворен ден од проектот „Разумно користење на електричната енергија“ со цел подигање на свеста кај учениците за разумно користење на електричната енергија.

Apr 18

Јавен повик за учество на Културно лето Новаци 2016

Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават за учество во програмата на Културно лето Новаци 2016. Предлагачи можат да бидат: институции, здруженија на граѓани, неформални групи и поединци за проекти од музичко и музичко сценската дејност, театарската, ликовната, видео, филмската, литературната, фолклорната, како и новите уметности. Пријавите се доставуваат лично до архивата на КИКН Новаци, по …

Continue reading »

css.php