«

»

Apr 15

Втор конкурс за најдобра фотографија

Почитувани,

Општина Новаци објавува втор конкурс за најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”

КОНКУРС

COMPETITION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php