Daily Archive: April 11, 2016

Apr 11

Се реализираше последната обука од проектот„Програма за млади – граѓанско лидерство во Општина Новаци

Културно иновативниот клуб Новаци го реализираше последниот семинар од проектот „Програма за млади – граѓанско лидерство во Општина Новаци“. Обуката од сферата на комуникација со медиумите,односи со јавноста и важноста на маркетингот насловена како „Лобирање и односи со јавност“ ја реализираше доцент д-р Марјан Танушевски.

css.php