«

»

Apr 01

Конкурс за најдобра фотографија

Почитувани,

Општина Новаци објавува конкурс за избор на најдобра фотографија во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”.

КОНКУРС (МК)

COMPETITION (EN)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php