Daily Archive: March 30, 2016

Mar 30

Општина Новаци прослави 20 години постоење

  Општина Новаци денеска прослави 20 години успешна работа и опстојување. Празнувањата започнаа со свечена приредба  со која беше одбележан патрониот празник на ЦОУ „Славко Лумбарковски“ и 59 години постоење на ова училиште. Во весела атмосфера учениците имаа подготвено навистина многубројни интересни точки а денес организираа отворен ден на кој имаа направено неколку работилници. Отворен …

Continue reading »

css.php