Daily Archive: March 23, 2016

Mar 23

Општина Новаци со нов проект во Општинско корисна работа 2016

  Општина Новаци и годинава ќе се вклучи со своја апликација за проект во рамките на отворениот повик во програмата Општинско корисна работа 2016.

css.php