Daily Archive: March 22, 2016

Mar 22

Советот на општина Новаци ја одржа 48-мата седница

За две недели две седници на Советот на општина Новаци. Денеска пред советниците се најдоа десеттина точки на дневен ред. Стандардно и денес се започна со усвојување на записникот од претходната седница а потоа се изгласа Извештајот – преглед за реализација на програмаа за изградба, реконструкција и одржување на локални патишта и улици во општина …

Continue reading »

css.php