Daily Archive: March 18, 2016

Mar 18

Повик за пријави за обука за туристички работници – 2

Почитувани, на следниот ЛИНК ќе го најдете повикот за пријави за обука на туристички работници – 2 дел, која ќе се одржи во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”.

css.php