Daily Archive: March 17, 2016

Mar 17

Заменик министерот за земјоделство Костадиновски во посета на општина Новаци

Заменик министерот за земјоделство шумарство и водостопанство  ја посети општина Новаци и оствари директна средба со градоначачникот Лазар Котевски, жителите, младите и земјоделци од оваа општина. Ја искористи можноста да им ги соопшти новините што ги носат измените во Законот за земјоделство и рурален развој, според кои сточарите ќе може да користат државна помош на …

Continue reading »

css.php