«

»

Mar 16

Јавен повик за ангажирање на волонтери во општина Новаци

Почитувани,

Врз основа на Програмата за волонтерство на општина Новаци за 2016 година, општината објавува Јавен повик за ангажирање на волонтери во општина Новаци. Повикот можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php