Daily Archive: March 15, 2016

Mar 15

Советот на општина Новаци ја одржа 47-та седница

По усвојувањето на записникот за претходната седница, советниците започнаа со разгледување на дневниот ред за денешната 47-ма седница на кој имаше околу триесеттина точки.

css.php