Daily Archive: March 14, 2016

Mar 14

Превентивни мерки од поплави и следење на водотеците на територијата на општина Новаци

Поради врнежливиот период кој деновиве ја зафати цела држава будно се следи состојбата со водостојот на река Црна и се чисти каналскиот систем на територијата на општина Новаци, со цел да се спречи евентуална појава на поплави.

Mar 14

Општинско – корисна работа 2016

Почитувани, На следниот ЛИНК се наоѓа иновативната веб алатка “Моја општина”, на која вие, жителите на општина Новаци можете можете да ги дефинирате приоритетите од социјалната сфера во општината, а со тоа да дадете свој придонес кон креирањето на соодветен проект од ова област. Одберете ја општина Новаци, и дефинирајте ги вашите три приоритети.

css.php