«

»

Mar 11

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови

Почитувани,

Повикот за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови од членот 7 од Законот за Просторно и Урбанистичко планирање можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php