Daily Archive: March 11, 2016

Mar 11

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови

Почитувани, Повикот за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови од членот 7 од Законот за Просторно и Урбанистичко планирање можете да го најдете ТУКА.

Mar 11

Оглас за ангажман на надворешно лице – Логистичар за испорака на обука за фотографирање

Почитувани, Општина Новаци за потребите на проектот “Жива Историја, Жива природа 2”, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува оглас за ангажман на надворешно лице – Логистичар за испорака на обука за фотографирање за природните и историските патеки, во рамките на активноста 5.1 Вклучување на уметноста – Крстопатите на природата и историјата во рамките на …

Continue reading »

css.php