«

»

Mar 08

Оглас за ангажман на надворешни експерти за испорака на обука за фотографирање

Почитувани,

Општина Новаци за потребите на проектот “Жива Историја, Жива природа 2”, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува оглас за ангажман на ќетворица надворешни експерти за испорака на обука за фотографирање за природните и историските патеки, во рамките на активноста 5.1 Вклучување на уметноста – Крстопатите на природата и историјата во рамките на овој проект.

ОГЛАС

ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ТЕНДЕР

ОПИС НА РАБОТНИ ЗАДАЧИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php