Daily Archive: March 7, 2016

Mar 07

КИК Новаци со театарска претстава во Хрватска

Културно иновативниот клуб Новаци учествуваше на 22-рото издание на Фестивалот кој го негува аматерскиот театар на покана на хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ“ од Битола.

css.php