Monthly Archive: February 2016

Feb 05

Градоначалникот Котевски со Отчет за сработеното во 2015 година

  На прес—конференција, градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски ги презентираше сработените активности во 2015 година и планираните проекти за 2016 година.

Feb 04

Заменикот министер Пренџов во посета на општина Новаци

Заменикот министер за локална самоуправа, Љупчо Пренџов денеска ја посети општина Новаци и оствари средба со градоначалникот на општината, Лазар Котевски. Средбата имаше информативен карактер за подготвеноста на општината да аплицира со свои проекти во новиот повик ИПА Програмата за прекугранична соработка меѓу Грција и Република Македонија за периодот 2014-2020.

» Newer posts

css.php