Daily Archive: February 25, 2016

Feb 25

Втор координативен состанок за проектот „Lhi Lna II“

Денеска во општина Новаци се одржа вториот координативен состанок за прогресот и текот на имплементацијата на проектот „Жива историја, жива природа 2“ со грчките партнери од општина Алмопиа.

css.php