Daily Archive: February 23, 2016

Feb 23

Оглас Агенција за вработување

Агенцијата за вработување на Република Македонија објавува ЈАВЕН ОГЛАС до заинтересирани невработени евидентирани лица – активни баратели на работа. ОГЛАС ИНФОРМАТИВЕН ЛИСТ ПРИЈАВА

Feb 23

Советот на општина Новаци ја одржа 46-тата седница

Советниците во Советот на општина Новаци денеска ја одржаа 46-тата седница на која разгледуваа и расправаа за дваесеттина точки на дневен ред. Како и секогаш седницата започна со разгледување и усвојување на записникот за претходната седница. Потоа се донесе Одлука за одлука заспроведување на мерки на систематска дератизација и превентивна дезинсекција на територијата а општина …

Continue reading »

css.php