Daily Archive: February 19, 2016

Feb 19

Исплатени 2,5 милиони денари за обештетување на поплавените објекти во општина Новаци

Општина Новаци преку наменската сметка за солидарност ги обештети лицата кои поднеле барање до Комисија за проценка на штети од елементарни непогоди а кои претрпеле штети врз индивидуални семејни куќи или пропратни објекти во поплавите кои ја зафатија оваа општина во периодот јануари-април минатата година.

css.php