Daily Archive: February 15, 2016

Feb 15

Отворени денови на Агенцијата за вработување во Општина Новаци

Со цел подобра информираност на граѓаните и можност за доближување и олеснување на пристапот до услугите на Агенцијата за вработување на Република Македонија,денеска во општина Новаци се реализира активноста ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ СО ГРАЃАНИТЕ на кој присуствуваше градоначалникот Лазар Котевски и директорката на подрачната единица на Агенцијата за Вработување на Република Македонија- Битола, Јешим Сефуловска.

css.php