Daily Archive: February 10, 2016

Feb 10

Програмата за граѓанско лидерство во општина Новаци

Kултурно иновативниот клуб со семинарот за лидерство и волонтеризам започна со реализација на проектот Програма за млади наречена CLIMON -CIVIC LEADERSHIP IN MUNICIPALITI OF NOVACI .

css.php