Daily Archive: February 8, 2016

Feb 08

Владиниот проект „Нови типски насeлби“ и во Општина Новаци

Со определување на парцела за изградба на 100 куќи , Општина Новаци е дел од владиниот проект „Нови типски населби“ со ниска цена на земјиштето .

css.php