Daily Archive: February 5, 2016

Feb 05

Градоначалникот Котевски со Отчет за сработеното во 2015 година

  На прес—конференција, градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски ги презентираше сработените активности во 2015 година и планираните проекти за 2016 година.

css.php