Daily Archive: February 4, 2016

Feb 04

Заменикот министер Пренџов во посета на општина Новаци

Заменикот министер за локална самоуправа, Љупчо Пренџов денеска ја посети општина Новаци и оствари средба со градоначалникот на општината, Лазар Котевски. Средбата имаше информативен карактер за подготвеноста на општината да аплицира со свои проекти во новиот повик ИПА Програмата за прекугранична соработка меѓу Грција и Република Македонија за периодот 2014-2020.

css.php