Daily Archive: January 28, 2016

Jan 28

Советот на општина Новаци ја одржа 45-тата седница

Советот на општина Новаци се состана и ја одржа 45 –тата седница која како и секогаш започна со усвојување на записникот од претходната 44-та седница.

css.php