Daily Archive: January 25, 2016

Jan 25

Доделени сертификати за учество во преоктот ОКР „Растеме и учиме заедно 2“

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска на петте едукатори ангажирани во рамките на програмата општинско корисна работа проект „ Растеме и учиме заедно 2“ им додели сертификати за учество и успешна работа .

css.php