Daily Archive: December 31, 2015

Dec 31

Новогодишната претстава на Културно иновативниот клуб Новаци

Дечињата кои членуваат во ултурно иновативниот клуб Ноавци од Новаци синоќа одржаа Новогодишна аматерска претстава . Салата беше претесна за да ги собере сите љубопитни дечиња и нивните родители зафатени од предновогодишната еуфорија.

css.php