«

»

Dec 29

Оглас за ангажман на водичи за тури

Почитувани, општина Новаци во рамките на проектот “Жива историја, Жива природа 2”, грант број IPA 2010/DN 023657/CN 357019 и бр. 03-60/3, објавува оглас за ангажман на 6 водичи за тури во општина Новациза промоција на природните и историски патеки. Огласот можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php