Daily Archive: December 25, 2015

Dec 25

Работилница: Климатските промени и нивното значење за општина Новаци

Во рамките на проектот „Стоп за поплавите“ кој го реализира Центар за граѓанска иницијатива а е поддржан од програмата Цивика Мобилитас, денес се одржа предавање на тема „Чиста околина“ во салата на општина Новаци.

Dec 25

Новогодишна претстава во Центарот за ран детски развој „Бамби“ во Новаци

Со приредба за Нова година и Божик денеска беше означен стартот на Новогодишните и Божиќните празнувања за дечињата од Центарот за ран детски развој „Бамби“ во Новаци.

css.php