Daily Archive: December 23, 2015

Dec 23

Трибината “На Македонија и треба твојата идеа“ во Новаци

Граѓаните на општина Новаци пред Потпретседателот на Владата на Р. Македонија и актуелниот министер за финансии, Зоран Ставрески, градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски и член на ИК на ВМРО ДПМНЕ и пратеникот од ИЕ 4 Мирјана Хаџиевска, ги дадоа своите идеи за новата програма на ВМРО-ДПМНЕ 2016-2020 година на трибината “На Македонија и треба …

Continue reading »

css.php