Daily Archive: December 18, 2015

Dec 18

Изграден е пешачки мост во с. Градешница, Мариово

На барање на жителите на мариовското село Градешница изграден е пешачки мост со распон од 14 метри со средства од Буџетот на општина Новаци.

css.php