Daily Archive: December 15, 2015

Dec 15

Модна работилница во Новаци

ЦОУ „Славко Лумбарковски“ Новаци беше домаќин на едукативна работилница за изработка на ракотворби со дечињата од ова училиште во рамките на предметот „Вештини за живеење“. Во текот на двочасовната едукација се изработуваа накит, обетки, украси, ѓердани, брошеви, шарпи, шалови,капи, чанти, колани и други модни додатоци и употребни предмети.

css.php