Daily Archive: December 11, 2015

Dec 11

Општина Новаци со новогодишно руво подготвена за дочек на 2016 година

Започнаа подготовките за дочекот на Новата 2016 година во Општина Новаци. Веќе е започнато новогодишното украсување на улиците и општинската зграда и дворот.

css.php