Daily Archive: December 7, 2015

Dec 07

Реконструирана продавницата во с. Живојно, општина Новаци

Завршена е темелната реконструкција на еден дел од продавницата во село Живојно и промена на кровот на постоечката продавница.

Dec 07

Престојот во Австралија Котевски го продолжи со средби со иселениците во Перт и Аделаида

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски престојот во Австралија го продолжи со средби со иселениците кои живеат во Перт и Аделаида.

css.php