«

»

Dec 04

Повик за пријави за обука за туристички работници

Почитувани, на следниот ЛИНК ќе го најдете повикот за пријави за обука на туристички работници , која ќе се одржи во рамките на проектот “Жива Историја, Жива Природа 2”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php