Daily Archive: December 3, 2015

Dec 03

Ден на дрвото во општина Новаци, засадени 300 аризонски чемпреси

Како и секоја година така и оваа и општина Новаци се вклучи во акцијата за пошумување „ Ден на дрвото-засади ја својата иднина“.

css.php