Daily Archive: December 2, 2015

Dec 02

Трибина за борбата од сидата по повод 1 декември

По повод 1 декември Светскиот ден за борба против сидата, УМС на ВМРО -ДПМНЕ одржа трибина на оваа тема во просториите на салата на општина Новаци. Целта на трибината е младите навремено да се информираат со болеста, како истата се пренесувава, превенција и заштита.

css.php