Daily Archive: December 1, 2015

Dec 01

Градоначалникот Котевски оствари средба со првите луѓе на општина Данденонг, Мелбурн

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски веќе една недела е во Австралија во посета на нашите иселеници кои потекнуваат од овие краеви. Покрај посетата на општина Вителси, Котевски оствари средба со градоначалникот на општина Данденонг, западен Мелбурн, Хенг Танк и советниците Џим Мемети и Роуз Блејдс.

css.php