«

»

Nov 18

Одлука за парична помош на студенти

Почитувани, општина Новаци доделува еднократна парична помош за талентирани студенти кои студираат на државните универзитети во Република Македонија и се жители на општината. Одлуката може да ја надете ТУКА.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php