«

»

Nov 17

Соопштение

На ден 23.11.2015 со почеток во 12:00 часот во малата сала на општина Новаци се организира јавна презентација и јавна анкета по Архитектонско – Урбанистички проект за формирање на градежна парцела (1.1) на дел од КП 1041/1 КО Новаци. Соопштението можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php