Daily Archive: September 30, 2015

Sep 30

Активно се санираат заштитните насипи на река Црна

Веќе десеттина дена тече акцијата за превентивно чистење на коритото на река Црна. Активно се работи на санирање на заштитните насипи на кои им се дава приоритет. Моментално се работи на санација на заштитните насипи и досега се затворени 8 насипи на и тоа на 2-ри, 9-ти, 5-ти , 10-ти и 7-ми канал. По затворањето …

Continue reading »

css.php